dimecres, 28 d’abril del 2010

GRÀCIES...

Des de l’Associació Torredembarra Decideix, impulsora iorganitzadora de la consulta sobre la independència, realitzada a Torredembarra el 25 d’abril de 2010, volem agaraïr el gran esforç realitzat per tots els voluntaris i voluntàries que ens han donat suport de bon començament com aquells que ens han ajudat a darrera hora.

Intentar mobilitzar i motivar gairebé 13.000 persones és una tasca molt difícil, i més encara, si s’organitza per persones voluntàries d’àmbits personals molt diferents i que per la gran majoria ha estat la primera experiència en la organització d’un esdeveniment d’aquesta volada. Si a tot plegat l’hi afegim la manca de recursos econòmics, ens trobem davant d’una tasca gairebé impossible d’assolir amb èxit. Però gràcies a l’esforç personal de tots, la dedicació i el compromís... podem afirmar, amb el cap ben alt, que a Torredembarra, s’ha estat a l’alçada.

Cal dir que aquest fita no s’hagués assolit sense el suport i recolzament: dels mitjans de comunicació locals de premsa escrita com també de la ràdio; de les entitats i associacions que ens han donat suport i ens han cedit desinteressadamet els seus locals per a ubicar-hi els que han estat els col·legis electorals; dels grups polítics municipals que ens han donat suport i de l’ajuntament de Torredembarra, especialment del seu alcalde; als observadors internacionals que han vetllat per la transparència i bon funcionament de la jornada electoral. Però sobretot, donar les gràcies, a les gairebé 1600 persones que aquest passat diumenge van exercir el seu dret a vot i van poder opinar lliurement com volen viure el seu futur. A tots, moltes gràcies!!!

Tanmateix, ens volem disculpar davant tots aquells ciutadans que es van acostar a votar i no ho van poder fer per no tenir actualitzat el certificat d’empadronament; així com per no haver fomentat més el vot, dels joves de més de 16 anys i del col·lectiu immigrant.

Comissió Organitzadora de Torredembarra Decideix.
Si ens hem deixat algú, preguem ens disculpeu i es doni per agraït!

1 comentari:

  1. Felicitats a totes des de Vilafranca del Penedès, des de Torredembarra també construïm la independència i el socialisme als Països Catalans; endavant companys!

    ResponElimina

Presentacio de Les Borges del Camp Decideix, la informació que difonen val per a tothom.