dimarts, 6 d’abril del 2010

Assemblea General de Torredembarra Decideix!

Assemblea General de Torredembarra Decideix!

Companys

En el seu dia es va constituir la Comissió Gestora de l'Associació Torredembarra Decideix!. Els objectius eren clars: preparar la celebració a Torredembarra la Consulta sobre la Independència.

La data que es va fixar provisionalment va ser la del 25 d'abril, coincidint amb la tercera onada de Consultes Populars.

Des de llavors s'han realitzat múltiples gestions, hi ha hagut una important dedicació de tota una sèrie de col·laboradors, entusiasta però limitada en nombre.

S'han realitzat una sèrie de preparatius per poder fer en el seu dia la Consulta, però a dia d'avui la nostra incidència pública encara és escassa.

En pocs dies haurem de fer un gran salt endavant engegant la nostra campanya pública.

Tal i com és preceptiu, i prèviament a aquest fet, el que correspon és realitzar una Assemblea General de l'Associació, per decidir si:

Confirmem la data del 25 d'abril, i arrranquem amb força la campanya amb tot el que representa.

O decidim ajornar la convocatòria a l'espera d'haver avançat més en totes les tasques d'organització i sensibilització que aquest procés requereix.

Al mateix temps és necessària l'elecció de la Junta Directiva de l'Associació, i nomenar els responsables de totes les comissions necessàries que hauríen de ser els de Coordinació, els de Campanya i Vot Anticipat, els de Voluntaris i Formació, els de Premsa i Comunicació, els de Tresoreria i Pressupost, els de Seguretat, els d'anar a Cercar el suport d'Entitats del municipi, de parlar amb l'Alcalde i amb els Regidors..., de Logística i d'Infraestructures, i de Jurídic. També caldrà confirmar els membres de la Comissió Organitzadora Local i elegir els membres de la Junta Electoral Local.

Necessitem una participació massiva en la nostra primera Assemblea perquè les decisions que es prenguin tinguin tota la força i rigor que s'escau.

Esteu tots convocats a l'Assemblea General de Torredembarra Decideix!, Pel proper dijous, dia 8 d'abril, a les 20h. al bar del Casal Municipal de Torredembarra, al carrer de la Capella, 6.

Féu extensiva aquesta convocatòria a tothom que creieu pot donar un cop de mà.

Rafael Piñol
Francesc Mercadé
Manuel Roldán
http://torredembarradecideix.blogspot.com/

5/4/2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Presentacio de Les Borges del Camp Decideix, la informació que difonen val per a tothom.