dijous, 22 d’abril del 2010

La consulta de Torredembarra comptarà amb dos observadors internacionals


La consulta sobre la independència que es realitzarà a Torredembarra el proper diumenge 25 d’abril comptarà amb dos observadors internacionals que vetllaran pel bon funcionament i el desenvolupament de la jornada electoral en diverses poblacions de Catalunya. Concretament, seran a Torredembarra Francesco Sanfilipo, membre del Parlament Autònom de Sardenya pel Partit Sard d’Acció i Pedro Berriozabal, alcalde de Legutiano per Eusko Alkartasuna.

Per a l’Assocació Torredembarra Decideix es considera una fita molt important, que demostra la seriositat de les consultes i les projecta arreu d’Europa. És per aquest motiu que els dos observadors seran rebuts el proper dissabte 24 d’abril al Saló de Plens de l’Ajuntament de Torredembarra a les 20h, per tal de donar-los la benvinguda en un acte obert a tots els vilatans.

Torredembarra Decideix ja ha definit els tres col·legis electorals de cara a diumenge. Concretament, els torrencs podran exercir el seu dret a vot al Col·legi Antoni Roig, a la Biblioplatja i a la Fundació Pere Badia, on es realitza des del passat dissabte el vot anticipat, que seguirà fins el dia 24 d’abril. En aquest sentit, cal destacar que 200 torrencs ja han votat a la consulta sobre la independència.

1 comentari:

  1. Bona tarda,
    Necessito contactar amb vosaltres a través de correu electrònic per fer-vos arribar una enquesta; us he escrit a l'adreça que teniu a la pàgina de la coordinadora nacional, però el missatge em ve retornat.
    Us agrairé que us poseu en contacte amb mi a través de: mllauger@uoc.edu
    Salut, i bona feina!

    ResponElimina

Presentacio de Les Borges del Camp Decideix, la informació que difonen val per a tothom.