dilluns, 11 de gener del 2010

Primera reunió de 2010: dijous 14 de gener, a les 20h.

Al Bar del Casal Municipal de Torredembarra. La reunió només durarà una hora. Ens calen molts voluntaris per tal de treballar en les diverses comissions, la consulta sobre la independència la farem a Torredembarra el 25 d'abril de 2010. Apunta-t'hi.

1 comentari:

  1. Tinc el sa orgull de tenir molts bons amics dins el mon de la política, i tots i cadascun d'ells pentinen diferents colors, no obstant, actualment jo no m'identifico des de cap tendència política, però si que recomano tenir opinió política i dels polítics també. Es en la diversitat on trobarem la força per aconseguir allò que desitgem, a l'hora de aconseguir una Catalunya cada cop menys depenent de l'estat espanyol, fet que d'altra banda s'ha de meditar molt, ja que cal fer-nos la pregunta: Catalunya es suficientment solvent per pretendre mantenir-nos dempeus sense el recolzament econòmic de l'estat espanyol? Soc conscient de que aquesta meva visió te un punt de contradicció, potser per el fet que em sento nacionalista, però no extremista.
    Fixem-nos be amb Andorra es independent, no obstant d'una banda està flanquejada per França, i de l'altre d'Espanya, ja que te com a copríncep el bisbe de la Seu d'Urgell , fet que no comparteixo en absolut que punyetes pinta un bisbe de l'església catòlica com a copríncep d'Andorra?
    Crec que s'ha de tenir molt clar que la independència de Catalunya, no s'ha de concebre si es a canvi d'alguna cosa, fet o imposició, per damunt de tot tenim el deure de defensar la dignitat de Catalunya i de nosaltres els catalans.

    ResponElimina

Presentacio de Les Borges del Camp Decideix, la informació que difonen val per a tothom.