divendres, 29 de gener del 2010

Aprovada la moció presentada per Torredembarra Decideix!

Aprovada la moció presentada per Torredembarra Decideix!

L'associació Torredembarra Decideix! sorgida fa poques setmanes de la societat civil torrenca, celebra que en la sessió plenària de l'Ajuntament de Torredembarra celebrada aaquest dijous s'hi aprovés per majoria la moció que dilluns vàrem presentar al registre i que dóna suport a les consultes populars. Obtenint una fita municipal de consens memorable.
Especialment Torredembarra Decideix! vol agraïr el suport rebut pels grups municipals de CiU, ERC, ABG, ADT i GIT en votar favorablement la moció, la qual va obtenir una majoria d'onze vots sobre els disset regidors que formen el plenari l'Ajuntament de Torredembarra. Als quals emplaça a treballar des d'ara mateix per a que la consulta del proper dia 25 d'abril sigui una festa a Torredembarra.
Torredembarra Decideix! va néixer amb l'objectiu inicial de fer una consulta popular a Torredembarra sobre la independència de la nació catalana, i amb la voluntat de treballar pel consens i la participació, en aquest sentit també saludem l'abstènció dels actuals quatre regidors del PSC als quals emplacem a treballar al costat de Torredembarra Decideix, per vetllar que la jornada de la consulta sigui transparent. El mateix pensem del vot contrari emès pel regidor del PP, la seva participació en les nostres comissions pot garantir la transparència durant la consulta.
Fem des daquí una crida a la població de Torredembarra a adherir-se als treballs de les diferents comissions tècniques que ara engegem a Torredembarra Decideix!, ens caldran molts voluntàris doncs concretament el padró dels majors de 16 anys a Torredembarra a 31 de desembre del 2009 era de 12.983 persones, això situa els voluntàris necessaris en unes 130 persones.
Podeu fer les vostres adhesions a: torredembarradecideix@googlegroups.com

Per a qualsevol aclariment addicional podeu contactar amb:

Secretari de Torredembarra Decideix: Francesc Mercadé francesc.mercade@gmail.com
President de Torredembarra Decideix: Rafel Piñol rpt@atd.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Presentacio de Les Borges del Camp Decideix, la informació que difonen val per a tothom.