dimarts, 5 de juny del 2012

La CAL dóna suport a l'Assemblea Nacional Catalana i s'adhereix a la Marxa cap a la independència.


La CAL dóna suport a l’Assemblea Nacional Catalana i s’adhereix a la Marxa cap a la independència. Mitjançant aquest comunicat, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) vol manifestar el seu suport a l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i al Full de Ruta aprovat en l’assemblea constituent de l’ANC del passat 10 de març. La fase actual d’aquest Full de Ruta preveu la celebració de la Marxa cap a la independència, que començarà el 30 de juny i finalitzarà l’11 de setembre, amb una gran concentració a Barcelona sota el lema “Catalunya nou Estat d’Europa”. La CAL considera que és imprescindible que el conjunt de la societat civil s’impliqui en aquesta Marxa com un primer pas en el camí cap a l’Estat propi.

Per això, la CAL vol manifestar la seva adhesió a la Marxa cap a la independència i convoca els seus associats i simpatitzants a donar ple suport als actes que se celebrin arreu del país. La CAL vol manifestar que l’acte d’inici del Correllengua 2012, que tindrà lloc a Ripoll el proper 30 de juny, el considera també com un acte de la Marxa cap a la independència. Enguany, amb Lluís Maria Xirinacs com a figura homenatjada, més que mai el Correllengua ha d’estar a l’alçada del seu lema: “Llengua, cultura i llibertat”. És per aquest motiu, que la CAL recomana als nuclis territorials i als organitzadors dels diferents Correllengües locals i comarcals, que incloguin també les activitats previstes en el calendari i en el programa d’actes de la Marxa. Així mateix, la CAL convoca ja des d’ara a tots els catalans i catalanes, a participar massivament en la gran concentració nacional de l’11 de setembre, final de la Marxa cap a la independència. Barcelona, 29 de maig de 2012 Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL)

Recordeu que aquest dimecres dia 6 de juny a 2/4 de 8 de la tarda tenim reunió del Correllengua, a Ca l’Astut, Torredembarra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Presentacio de Les Borges del Camp Decideix, la informació que difonen val per a tothom.